Csöpp Csupor


9 fiatal, pedagógus az élet több területéről összefogtak, hogy tartalmas, kreatív, értékmegőrző programokat szervezzenek kisiskolások részére. Vannak köztünk gyógypedagógusok, alsós tanítók, színészek, óvodapedagógusok, sport emberek. Ami közös pont bennük a gyermekek és az élet szeretete, és a vágy az értékek átadására. Rendszeres és alkalmi programokat is szervezünk a Görbe Bögre Kávézóba és más helyszínekre is Budapesten. Minden héten kommunikációs készségfejlesztő színi foglalkozás várja a gyerekeket. Havonta hagyományőrző, néptáncos, zenés foglalkozás. Terveink között szerepel a Zenebatyuval közös programoka, illetve élménypedagógiai foglalkozások szervezése is. Bővebb információ a +36 1 788 6116-os telefonon vagy e-mailben az info@gorbebogrekavezo.hu címen kaphattok. Kövessetek minket Facebookon! https://www.facebook.com/csoppcsupor

Beberika Dorina

Beberika Dorina

Főszerepben: Néptánc és cserkészet
Írta és rendezte: Az Élet
A tartalomból: Több, mint 20 évvel ezelőtt vette kezdetét a kaland, ami még ma is tart. Dorina az iskolai és egyetemi éveit különböző településeken töltötte, majd végül Budapestre vezette az útja. A kalandok során sok izgalmat megélt és sokfelé utazott a nagyvilágban. Immár 12 éve, hogy megismerkedett a cserkészet és a néptánc világával. Ez idő alatt sok játékot és népdalt, kézműves technikát és tánclépést megismert. Szervezett tábort és hétvégi programot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Dobnerné Kocsis Emese

Dobnerné Kocsis Emese

Dobnerné Kocsis Emese vagyok, gyógypedagógusként végeztem az ELTE-n. Több gyermektábor szervezésében és lebonyolításában részt vettem, és két évig napközbeni gyermekvigyázóként dolgoztam. Jelenleg a Görbe Bögre Kávézó a munkahelyem, mely egy álom megvalósulása. Igyekszem minden helyzethez nyitottan állni és minél jobb hallgatóság lenni mások számára.
Sőnfeld Mátyás

Sőnfeld Mátyás

Sőnfeld Mátyás vagyok, gyógypedagógus, zeneterapeuta, de legfőképp zeneőrült, a Zenebatyu Zengő Élményprogram megalapítója. Interaktív hangszerbemutatón és zenés játékokon keresztül ismertetem meg kicsikkel és nagyokkal a zenét a maga egyszerűségében és gyönyörűségében. Aki szeretné megtudni, hogyan kell sörös korsóból szaxofont, lampionból tangóharmonikát, vagy épp szívószálból harsonát készíteni, és közben teljesen észrevétlenül rádöbbenni a hangok világának elképesztően egyszerű törvényszerűségeire, azt mindenképp invitálnám egy kis zenebatyuzásra! Vigyázat, fanatizmusom ragadós!

Füzi János

Füzi János

17 éve foglalkozom improvizációs színházzal. 9 évig tanítottam Földessy Margit színi stúdiójában és 9 éve tartok tréningeket felnőtteknek a Momentán társulattal karöltve. Számos gyerektábor és foglalkozás szervezőjeként és animátoraként dolgoztam mind Magyarországon, mind pedig külföldön.
Nyitott, barátságos ember vagyok, aki mindig a kreativitás lehetőségét keresi.

Dobner Petra

Dobner Petra

Dobner Petra vagyok. 4 testvér testvére, nagynéni, óvodapedagógus, barista. Barát és jó hallgatóság. Sokat küzdöttem az iskolákkal, soha nem akartam tanulni, csak a fősuli szerettette meg velem a tanulást, ezért is tartom fontosnak a gyermekek oktatását elsősorban játékos tanuláson keresztül. Szeretek az emberek életének része lenni, szeretek utazni, világot látni és játszani.

Dobner Kamilla

Dobner Kamilla

Dobner Kamilla vagyok, két csodálatos kislány, Veronika és Gina anyukája. Testnevelés szakos tanító, 1.danos karate mester, jelenleg pedig okleveles Kangatréner vagyok. Szeretettel várok minden mozogni vágyó anyukát és babát.

Szabó Mirella

Szabó Mirella

Szabó Mirella vagyok, konduktor-óvodapedagógiát tanultam a Pető Intézetben. Eddig konduktorként dolgoztam külföldön, javarészt mozgásfejlesztést végeztem, illetve óvónéni is voltam egy kis ideig. Jelenleg a DOCETE Alapítvány iskolájában vagyok iskola előkészítő – első osztályos tanítónő. Szeretem gyerekekkel együtt felfedezni a világot!

Zima István

Zima István

Zima István vagyok, karateedzőként dolgozom évek óta. Matematikus és szociológia diplomám van. A Csöpp Csuporban karatebemutatón, matematikai-logikai játékokon és élmény pedagógiai foglalkozásokon találkozhattok majd velem.